Gastronomia i Catering

Od początku swojej działalności oferujemy Klientom szeroki wachlarz usług gastronomicznych. Wykwalifikowany personel oraz zaplecze techniczne pozwalające na organizację i obsługę gastronomiczna :

  • Imprez plenerowych, masowych, koncertów – do 30 000 osób
  • Eventów firmowych – do 1 000 osób
  • Pikników rodzinnych – do 1 500 osób
  • Bankietów – do 2 000 osób
  •  Wyborne i znakomicie przyrządzone jedzenie
  • Soczyste dania z grilla ( kiełbasy, kaszanka, karkówka, szaszłyk, golonka) itp. pyszne dania z patelni ( bigos, świeżonka, opiekane ziemniaczki, kapista zasmażana)
  • Różnorodne  dania typu Fast-food ( frytki, zapiekanka, hamburger, hot-dog,cheeseburger,kebab,sprężynka ziemniaczana)
  • Kociołki – żur staropolski, kwaśnica, gulasz, grochówka
  • Pajda chleba ze smalcem, ogórkiem i warzywami
  • Oscypki grillowane z żurawiną
  • Gofry i pączki
  • Stoiska z watą cukrową, popcornem, gotowaną kukurydzą, lodami włoskimi i gałkowymi
  • Sorbety wielosmakowe
  • Napoje zimne i gorące
  • Napoje alkoholowe do 3,5% zawartości alkoholu oraz piwo lane i puszkowe

 

  •  Grille
  • Bemary
  • Patelnie plenerowe
  • Przyczepy gastronomiczne
  • Nalewaki do piwa i zimnych napojów ( pepsi,coca-cola)
  • Namioty
  • Parasole
  • Ławostoły ( stół + 2 ławki)